logo

Solé publica “7 fragàncies”, el seu disc més eclèctic

Els perfums són molt més que olors agradables: ens vesteixen, ens dónen seguretat, ens acompanyen, ens representen; envien missatges al nostre cervell i al dels altres que evoquen sensacions indescriptibles. Exactament igual que les cançons.

Per al seu quart disc, Solé proposa un conjunt de set cançons per utilitzar com si fossin perfums. Set propostes completament diferents entre elles: veus diferents, estils diferents, producció diferent, idiomes diferents…set petits universos propis, un per a cada estat d’ànim: disco per als dies tristos, rock’n’roll stonià per agafar forces, psicodèlia per a les postes de sol, pop èpic per emocionar-se, indie per cantar,…cada cançó inundarà l’oient de sensacions fins que, passada una estona, s’esvaïran. Exactament igual que els perfums.

Això és 7 fragàncies, el nou disc de Solé.

Després de sorprendre amb un debut de pop autocuratiu gravat a casa (Em perdono, 2013) i continuar amb un directe de cançons de taverna sobre el seu poble (‘Aquest collons de poble’ i altres cançons sobre Caldes de Montbui, 2014), un single d’indissimulada influència britpop (T’he trobat, 2016) i un disc d’art sonor experimental (the Listening, 2018), Solé porta l’eclecticisme marca de la casa a l’extrem amb un disc que no pot ser més divers, amb col·laboracions com els cantants Esther Condal, Keco Pujol (Mr. & Mrs. Jones), Maria Dolores Rascón (LoLa) i Mike Conlon, o el pianista de jazz Txema Riera.

  • Share

Comments are closed.